Electricfoxy Ping / Ağ Giysisi

İlk Sosyal Ağ Giysisi Ping.

Giyilebilir teknoloji ürünlerinden Ping, Facebook hesabınıza kablosuz olarak ve her yerden bağlanan bir giysidir. Giydiğimiz giysilerin mekaniğinde yerleşik olarak bulunan doğal hareketleri gerçekleştirerek arkadaşlarınızla ve arkadaş gruplarıyla bağlantıda kalmanızı sağlar.

2011 Uluslararası Giyilebilir Bilgisayarlar Sempozyumu (ISWC) Ödülü: En İyi Uygulama

Fonksiyonel Estetik: Modaya Uygun Teknolojide Vizyonlar, Sabine Seymour tarafından yayınlandı.

Arkadaşlarınızla İletişim Kurun;
Teknoloji, giysinin mekaniğine entegre edilmiştir. Örneğin, kaputun içine entegre edilmiş bir sensör, Facebook ile iletişim kurmak için kaputu kaldırıp geri koymanın doğal hareketine izin veriyor. Kaputun kaldırılması otomatik olarak bir mesaj gönderir ve durumunuzu günceller. Kaputu indirmek başka bir mesaj gönderir. Bir Facebook uygulaması, mesajlarınızı kişiselleştirmenize, onları arkadaş gruplarına atamanıza ve hatta nerede olduğunuza, kime ping attığınıza veya ruh halinize göre birçok farklı mesaj türünü yönetmenize olanak tanır.

Geri Ping Alın;
Giysinin omzuna ince bir “dokunma” hissi veren dokunsal bir geri bildirim bileşeni entegre edilmiştir. Arkadaşlarınız size Facebook üzerinden bir yorum veya mesaj gönderirse, giysi omzunuza gizlice dokunarak sizi bilgilendirecektir.

Facebook uygulaması, kimin sizinle iletişim kurduğunu ve kimin bağlanmaya çalıştığını bilmenizi sağlayan kendi kişiselleştirilmiş geri bildirim dilinizi oluşturmaya başlayabilmeniz için farklı dokunma ritimleri atamanıza olanak tanır.

Kendi Dilinizi Oluşturun;
Facebook uygulaması, farklı insan gruplarına farklı dokunma ritimleri atamanıza izin verir, böylece kimin sizinle iletişim kurduğunu ve kimin bağlanmaya çalıştığını bilmenizi sağlayan kendi kişiselleştirilmiş geri bildirim dilinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Fonksiyonel Estetik;
Hem sol hem de sağ giysi panellerinde bulunan desen, teknolojinin devresinden yapılmıştır. Teknolojiyi tamamen gizlemek yerine, giysinin tasarımı onu kucaklar ve giysinin estetiği olarak işlevsellik yönlerini patlatır. Bu durumda, işlev gerçekten moda ile buluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir