Teknolojide Lider Kadınlar Eğitimleri

Teknolojide Kadın Derneği olarak Teknoloji Buluşmaları’nın paydaşı ve destekçisiyiz. Türkiye’nin teknolojide lider kadınlarını arıyor ve 1 yıl boyunca 12 ilde eğitim almak isteyen genç kadınlarla buluşuyoruz.

Her ilde 200 kadının vizyon eğitimlerimiz ile teknoloji okuryazarı olmasını sağlayacak ve sonrasında seçilen yetenekli öğrencilere teknik uzmanlık eğitimlerinin verilebilmesi için siz değerli destekçilerimiz adına açacağımız sınıflar ile Teknolojide Lider Kadınlar Eğitim Programını başlatıyoruz.

Dijitalleşme ile birlikte rekabetin arttığı, müşteri deneyimlerinin ve nitelikli uzman insan kaynağının önem kazandığı, bireylerden KOBİ’lere kadar dijital dönüşüm sürecinin yeniden şekillendiği bu çağda yeni politikaları ve stratejilerini Teknoloji Buluşmalarında konuşuyoruz.

Birbirinden değerli konuşmacılarımız, panel ve eğitmenlerimiz ile teknolojiyi buluşturacağımız etkinliklerimiz, 2022 – 2023 sezonunda her ay bir büyük ilimizde 2000-3000 katılımlı konferansımız ile il bazında 2 gün süren Eğitim, Seminer ve Fuar yapılarımız ile fiziksel olarak gerçekleşecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir